Unelmallisten paperikaavojen loppuunmyynti

On tullut aika luopua Unelmallisen paperikaavoista. Tässä postauksessa haluan kertoa sinulle hieman tarkemmin, miksi.

HYÖDYNNÄ NYT LOPPUUNMYYNTI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Minulla on ollut unelma digiyrittäjyydestä. Oli jo silloin 5-vuotta sitten kun aloin myyjä Unelmallisen kaavoja, kursseja ja ompeluopasta. Itse asiassa, jos olet ollut koko tämä matkan mukana saatatkin muistaa, että alunperin Unelmallisen kaavoja sain vain PDF:nä.

Sain kuitenkin valtavasti pyyntöjä ja toiveita tuoda myyntiin myös paperikaavoja. Halusin tietenkin palvella ja auttaa mahdollisimman monia ompeluharrastajia, joten toteutin tämän toiveen.

Etenkin tänä vuonna opiskellessani ja siitä johtuvista opintovapaista, olen tuntenut syyllisyyttä tästä aiheutuneesta hidastuksesta tilausten pakkaamisessa. 

Vaikka olen yrittänyt kertoa näistä aina hyvin selkeästi on sähköpostini todella useasti täyttynyt viesteistä ja ikävä kyllä toisinaan myös hyvinkin ikävistä syytöksistä.

Postin kulku on myös hidastunut merkittävästi. Yhdessä nämä asiat ovat johtaneeet siihen, että asiakkaat ovat valitettavasti joutuneet odottamaan paperikaavojaan hyvinkin pitkään.

HYÖDYNNÄ NYT LOPPUUNMYYNTI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Minä kuitenkin rakastan opintojani enkä tietenkään pysty vaikuttamaan postinkulkuun, joten olen pohtinut pitkin vuotta olisiko aika toteuttaa se alkuperäinen unelmani digiyrittäjyydestä.

Loppujen lopuksi paperikaavojen tulostamosta saamani sähköposti sinetöi päätöksen ja Unelmallisen uuden suunnan digiyrityksenä.

Kaavojen tulostuskulut nousi saamani viestin mukaan kertaheitolla vähintään kolminkertaisiksi, joten lopulta päätös oli hyvin helppo tehdä. Uusilla kuluilla paperikaavojen myyminen ei olisi enää edes taloudellisesti kannattavaa.

Nyt sinulla on siis viimeinen mahdollisuus saada tilattua Unelmallisen kaavoja paperiarkkina. Ei kannata vitkastella, oikea hetki on nyt.

HYÖDYNNÄ NYT LOPPUUNMYYNTI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Saatat ehkä pohtia loppuuko Unelmallinen täysin. Kyllä aivan varmasti jonain päivänä niinkuin kaikki, mutta se päivä ei ole vielä tänään.

Saat jatkossakin tilattua Unelmallisia PDF-kaavoja, kursseja ja ompeluoppaan. Ei vielä, mutta myöhemmin PDF-kaavojen mukana tulee saamaan A4 tiedoston lisäksi myös A0 tiedoston, jolloin voit itse tulostuttaa kaavasi isoksi arkiksi.

Unelmallisen kaavat tulee näin olemaan jatkossakin kaikkien saatavilla 💛