Parhaat kaavat naisten kesävaatteisiin

parhaat kaavat naisten kesävaatteisiin

Voihan kesä! Rakastan sitä tunnetta kun saa heittää ikuiset sadetakit nurkkaan ja kirmata kesän rientoihin kevyissä kesähepeneissä.

Tässä postauksessa kerron sinulle neljä upeaa Unelmallisen kaavaa, jotka toimivat parhaiten kesävaatteissa.

Näillä kaavoilla ompelet ihanan kevyitä kesävaatteita hellesäälle, mutta myös viileämpiin päiviin. Näet myös vinkkejä, miten voit tyylikkäästi yhdistellä näillä kaavoilla ommeltuja vaatteita.

Parhaat kaavat naisten kesävaatteisiin

Hannele paitakaava on  täynnä täydellisen kesäisiä variaatioita. Olisiko tässä sinunkin suosikki paitakaava?

Periaatteessa Hannele paita voisi olla kuin ihan tavallinen peruspaidan kaava, mutta mihinkään perusteeppareihin tällä ei todellakaan tarvitse tyytyä.

Kesäiset perhoshihat on kivan vilpoiset, mutta suojaa erittäin hyvin olkapäiltä liialta auringonpaahteelta.

Upeilla tulppaanihihoilla saa paitaan näyttävää yksityiskohtaa ja niihin viileämpiin päiviin sopii mainiosti pitkät trumpetti hihat.

parhaat kesävaate kaavat kaavat naisten kesävaatteisiin

Annukka housukaava on tervetullut vastalause vuosikausia vallinneelle pillipuntti muodille. Vai mitä olet mieltä, joko houkuttelee leveämmät lahkeet?

Hauskat trumpettilahkeet sopii niin kesän puistojumppaan, kaupungille kuin sinne loman ajan mökkilaiturille.

Vaikka ysäriltä palanneet trumppilahkeet vähän vielä kauhistuttaisi tämä saattaa silti olla sinullekin sopiva vaihtoehto.

Caprimittaisissa housuissa lahkeet levenee vain aavistuksen ja shorttimittaisissa ei sitäkään vähää. Voit myös poimuttaa lahkeet kivasti nyöreillä, jolloin näistä tulee aivan erityyliset.

Shortsimittaiset Annukka-housut sopii muuten myös loistavasti kesämekkojen alle. Ei tarvitse pelätä, että tuuli vilauttaa pikkuhousuja tai reidet hinkkaa ikävästi.

naisten kesävaatteiden kaavat

kesävaatteiden kaavat

Aada mekkokaava on käytettävyydeltään (onkohan tämä edes oikea sana) yksi Unelmallinen monipuolisimmista kaavoista.

Omasta kaapistani löytyy tällä kaavalla tehtynä niin kesäpiknikille sopivia hihattomia trikoomekkoja kuin upeita kudotusta kankaasta ommeltuja juhlamekkoja.

Kaava on siis tarkoitettu kudotulle kankaalle, mutta sopii oikein passelisti myös joustavalle. Muistat vain huomioida joustavuuden oikeaa kokoa valitessa.

kaavat kesävaatteisiin

parhaat kaavat naisten kesävaatteisiin

Lempi paita- ja tunikakaava on ohuesta puuvillasta tehtynä ihanan kevyt ja miellyttävän vilpoinen valinta hellesäälle.

Aada mekon tavoin tämäkin kaava on siis tarkoitettu joustamattomalle kankaalle, mutta mikään ei estä sinua tekemästä tällä kaavalla myös ihanan väljiä trikoo paitoja ja tunikoita.

Suloiset frillat ja röyhelöt on yksi mikä tekee Lempistä mainion kesäkaavan. Miten frilla rakkaus muuten iskeekin aina pahimmilleen kesällä? 

Jaa, että ei sinuun. Sekään ei haittaa! Lempi kaavalla voi tehdä ihania kesävaatteita myös ilman flilloja ja röyhelöitä. 

Lue lisää: Ota nämä huomioon uudella kaavalla ommellessa

Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle hyötyä kun pohdit niitä parhaita kaavoja naisten kesävaatteisiin. Ompelun iloa!

Tiesithän muuten, että kommentti mahdollisuuden sijaan voit aina laittaa sähköpostia kaisa(at)unelmallinen.fi, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Olen erittäin kiitollinen, jos kokiessasi tämän naisten parhaiden kesävaatteiden kaavapostauksen hyödylliseksi, jaat sen myös ystävillesi omissa somekanavissasi. Kiitos!